hogy tisztán lássunk

HU    

Bemutatkozás - Panno Ablak Kft.


Tisztelt leendő Ablakvásárló!

 

Engedje meg, hogy bemutatkozzak, Fekete-Nagy András vagyok. A Panno Ablak Kft. ügyvezetőjeként tisztelettel köszöntöm Önt a honlapunkon.

 

Cégünk, a Panno Ablak Kft. műanyag ablakok, ajtók, egyéb nyílászárók (pl tetőtéri ablakok, bejárati ajtók, beltéri ajtók, harmónika ablakok, ajtók) és kiegészítőik forgalmazásával foglalkozik. A Panno Ablak Kft. termékeinek értékesítését nem csak belföldön, hanem külföldi piacokon is folytatja.

 

Tevékenységünk fejlesztésével tervezzük, hogy a jövőben a műanyag nyílászárókon kívül alumínium ablakokat, ajtókat is megjelentetünk a termék kínálatunkban.

 

Kazincbarcikai székhelyünk mellett irodánk van Budapesten, és partnereink az ország és Európa számos pontján, városában. Műanyag nyílászárókat szállítunk többek között Ausztriába, Németországba, Dániába.

 

A Panno Ablak Kft. filozófiája szerint a legfőbb értékünknek az általunk forgalmazott ablakok, ajtók és egyéb szerkezetek magas minőségét, és széles kínálatát tartjuk, ezáltal a lehető legjobban megfelelve a vásárlói igényeknek. A műanyag nyílászárókon kívül a kínálatunkban szerepelnek az ajtókhoz, ablakokhoz kapcsolódó kiegészítő termékek és szolgáltatások, melyekről a honlapunkon szereplő tájékoztatáson túlmenően a munkatársaink is nagy szakértelemmel és készségesen tudnak felvilágosítást adni.

 

Végezetül néhány érv, hogy miért a Panno Ablak Kft termékeit válassza, mert (a):

  • Panno Ablak termékkínálatát szakszerűen, magas műszaki színvonalon állítottuk össze az Ön megelégedésére
  • Ablakaink, ajtóink remek ár-érték aránnyal rendelkeznek
  • Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal állunk rendelkezésére
  • Nyílászáróink kizárólag Magyarországról származnak, magyar termékek
  • Olyan ablakot, ajtót kap tőlünk, amilyet megálmodott

 

Reméljük, hogy honlapunk és termékeink elnyerik a tetszését, és mihamarabb cégünk ügyfeleként üdvözölhetjük Önt!

 

Tisztelettel:

Fekete-Nagy András

Panno Ablak Kft., ügyvezető igazgató

nyomtatás / print