hogy tisztán lássunk

HU    

Panno Ablak - műanyag ablakok, ajtók, nyílászárók


 

Panno Ablak - a takarékos megoldás

A Panno Ablak Kft. által forgalmazott műanyag nyílászárókkal sok pénz megtakarítható, és jelentősen emelik a lakás komfortját. Az, hogy mennyire energiatakarékos egy műanyag ablak, nagymértékben függ a beépített üvegek típusától. Cégünk törekszik a minél tökéletesebb hőszigetelés elérésére, ezért nyílászáróit alapáron gáztöltésű (U=1.0 W/(m2K)) üveggel ajánljuk. Ezek a kiválóan szigetelő műanyag nyílászárók gondoskodnak arról, hogy télen a meleg bent maradjon, a hideg ne jusson be a lakásba.

 

Panno Ablak – a biztonságért

Ha úgy általánosságban beszélünk a nyílászárókról, akkor tudjuk, hogy ma már nemcsak a hidegtől, melegtől és a zajtól kell védeniük, hanem szükséges, hogy megóvják értékeinket az illetéktelen látogatókkal szemben is. A Panno Ablak által forgalmazott műanyag ablakoknak, ajtóknak több ponton záró vasalatát a német ROTO vállalatcsoport „NT” jelű termékével ajánljuk.

 

Panno Ablak – sokszínűen

Ha Önnek fontos a homlokzat kialakításakor a természetesség, de nem szeretne lemondani a korszerű műanyag ablakok és különféle panelekkel ellátott műanyag ajtók előnyeiről, remek lehetőség a műanyag ablak fa mintázattal. A széles színválasztékban kapható termékeket nem kell festeni vagy favédő szerekkel kezelni. A famintázattal rendelkező műanyag ablakok az igényes kivitelezés révén megtartják jellegzetes szépségüket. A sokszínűség tovább variálható különféle reflexiós, savmart, illetve domború, valamint többrétegű biztonsági üvegekkel.

Panno Ablak – az időtálló megoldás

Általánosságban a műanyag profilból készült nyílászárók nem sok karbantartást igényelnek és az ápolásuk is egyszerű. Továbbá a kínált műanyag ablakok ellenállóak az időjárással és a környezeti változásokkal szemben, élettartamuk nagyon hosszú. Ugyanez elmondható természetesen a műanyag ajtóinkról is.

Panno Ablak - változatos formákban

A megrendelésre történő ablakgyártás lehetőséget teremt a különféle egyéni igények teljesítésére az építész vagy építtető elképzeléseinek valóra váltására a modern ablaktechnikának köszönhetően.

nyomtatás / print