hogy tisztán lássunk

HU    

Ablak és ajtó rendelés menete


A megrendelés menete:

 

- az ajánlatunkat az Ön által megadott adatok, műszaki információk alapján tesszük meg. Ajánlatot kérhet tőlünk a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén, illetve az Árajánlat kérése menüpontra kattintva. Az Ön által kért árajánlatot maximum 3 munkanapon belül kidolgozzuk.

- az ajánlat tartalmának leellenőrzése az Ön feladata. Szakembereink természetesen készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdései merülnének fel bármivel kapcsolatosan

- ha minden paraméter rendben van, az ajánlott nyílászáróink elnyerték az Ön tetszését, egy visszajelzést kérünk az ajánlat elfogadásáról

- ezután egy Önnel egyeztetett időpontban egy szakemberünk kimegy az ablakbeépítés/csere helyszínére és egyedileg felméri a nyílászárókat. Szakmailag indokolt esetben javaslatot tesz az ajánlatban foglaltak pontosítására, kiegészítésére (például takarás, toldózás szükséges, egyéb egyedi igények egyeztetése)

- a pontosított műszaki tartalom kidolgozása után megküldjük Önnek az előkészített szerződést aláírásra

- aláírás után az aláírt példányt vissza kell juttatni részünkre emailben bescannelve, faxon, vagy eredetiben - a szerződés szerinti foglalót át kell utalnia, vagy a pénztárunkba vagy a bankszámlánkra be kell fizetnie

- a pénz beérkezésétől számítva a rendelés gyártásba kerül, és a szerződésben leírt határidőre elkészül

- az szerkezetek tényleges elkészültéről és a tervezett kiszállításról Ön időben értesítést kap tőlünk

- a beépítés/csere időpontjáról szintén egyeztet Önnel a munkatársunk

- a beépítés megtörténik

- a szerződés maradék összegének kiegyenlítése szintén a szerződésben foglaltak szerint megtörténik Várjuk megrendelését, és kérjük, hogy ismerőseinek, szomszédainak is bátran ajánlja cégünket.

 

Az ajánlatkéréshez szükséges információk

 

- a nyílászárók szélességi és magassági méretei: első körös ajánlatkéréshez Önnek elég lemérni az ablak nyílás méreteit, „faltól-falig”.

- a szerkezetek működése: a szerkezetek működési lehetőségeiről itt olvashat részletesebben Lehet például nyíló, bukó, nyíló-bukó, fix, toló-bukó, emelő-toló.

- az egyes nyílászáró szerkezetek nyitásiránya: a működő szerkezeteknél jobbos vagy balos nyitásirányt különböztetünk meg. Ez azt jelenti, hogy a nyílászáróknál belülről nézve melyik oldalon vannak a pántok. (a kilinccsel szemközti oldal)

- az egyes szerkezetek darabszáma

- szükséges e külső párkány, vagy belső könyöklő az ablakhoz

- szükség lenne a redőnyre az ablakhoz, illetve a későbbiekben tervezik e redőny vásárlását az ablakhoz

- ablak beépítésről, vagy ablakcseréről volna szó

- egyéb információk, amit meg kíván adni

nyomtatás / print