hogy tisztán lássunk

HU    

Segédlet az ajánlatkéréshez


 

Tisztelt leendő Vásárlónk!

 

Az „árajánlat kérés” menüponthoz szeretnénk segítséget nyújtani a következőkben. A menüpontra kattintva a következő űrlap jön fel:

 

Műanyag ablak, ajtó rendelés - segédlet

 

Az űrlap első részében néhány alapadat kitöltését kérjük, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot készíthessünk az Ön részére. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

 

- Alapadatok: név, cím, kapcsolat tartó, telefonos elérhetőség – ezek az adatok mind szükségesek ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot készíthessünk az Ön részére, illetve ha az árajánlat készítéséhez (vagy a későbbiekben a megrendeléshez) valamit pontosítani kell, el tudjuk Önt érni.
- Egyéb adatok: fax, e-mail formában további elérhetőségeket is megadhat
- Egyéb információk:
o Megjegyzés: kitöltése nem kötelező. Ide írhat olyan információkat, amiket az ajánlatkéréssel kapcsolatosan szeretne megosztani velünk (pl a megadott címtől eltérő szállítási cím, elérhetőségekkel kapcsolatos megjegyzések, vagy bármilyen információ, amit más mezőbe nem tud beírni). Ha levelet kíván írni a részünkre, kérjük, hogy arra ne ezt a mezőt használja, hanem a kapcsolatok menüpontban szereplő lehetőségek közül válasszon.
o Várható megvalósulás: kitöltése nem kötelező. Az információt megadhatja számokkal (pl: 2012 08. hó), vagy szövegesen (pl. 2012 augusztusa) is. Ez az információ akkor is fontos, ha  megrendelés várhatóan az ajánlat keltétől számított 30 napon túl valósul meg. Ajánlatunk alapértelmezetten 30 napig érvényes.
o Hol talált a honlapra: kitöltése nem kötelező. Ez csak számunkra információ, mely a munkánkat segíti.

 

- A teljes szerződésre vonatkozó szolgáltatások igénybevétele:

 

o házhoz szállítás: amennyiben igényli a szolgáltatást, egy Önnel egyeztetett időpontban a megrendelt árukat a szállítási címre eljuttatjuk o beépítés: a szolgáltatás igénybevétele esetén a megrendelt nyílászárók és tartozékaik szakszerű beépítését is vállaljuk. Amennyiben nyílászáró cseréről van azaz a régi nyílászárókat ki kell bontani a beépítés előtt, kérjük válassza a „bontás és beépítés” lehetőséget.

o régi ablakok elszállítása: ha régi nyílászáróit nem tudja elhelyezni vagy valamilyen módon hasznosítani, vállaljuk, hogy elszállítjuk egy tárolásukra alkalmas hulladék lerakó helyre.

o pályázatírás: amennyiben lehetőség van rá, és Ön igényli, a nyílászárókhoz kapcsolódó pályázatának elkészítésében segítünk. Hogy aktuálisan van e ilyen lehetőség, kérjük érdeklődjön munkatársainknál (Kapcsolatok menüpont), vagy tekintse meg honlapunk hírek és aktualitások menüpontját.

o Hiteligénylés: amennyiben lehetőség van rá, és Ön igényli, a nyílászárókhoz kapcsolódó beruházásához, épület felújításához segítünk a hiteligénylés elkészítésében, intézésében . Hogy aktuálisan van e ilyen lehetőség, kérjük érdeklődjön munkatársainknál (Kapcsolatok menüpont), vagy tekintse meg honlapunk hírek és aktualitások menüpontját. o Különleges kedvezmény: Hogy aktuálisan van e ilyen lehetőség, kérjük érdeklődjön munkatársainknál (Kapcsolatok menüpont), vagy tekintse meg honlapunk hírek és aktualitások menüpontját.

 

- Termékadatok:

o Termék: amennyiben nyílászáró kínálatunkból sikerült kiválasztania az Önnek megfelelő ablakot, ajtót, kérjük, válassza ki a listából. Ha nem biztos benne, hogy melyik termékünk lenne Önnek a legmegfelelőbb, vagy több nyílászáróra is szeretne ajánlatot kapni, kérjük, jelezze a megjegyzés mezőben röviden, vagy hosszabban a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, hogy milyen szempontok fontosak az Ön számára, vagy mely ablakról, ajtóról szeretne ajánlatot kapni.

o Szín: műanyag nyílászáróink alapkivitelben fehér színűek. Amennyiben színes terméket vásárolna, kérjük adja meg, milyen színűt szeretne.

 

- Az egyes nyílászárók adatai: ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessünk Önnek, a vásárolni kívánt ablakok, ajtók adatait kérjük adja meg:

o Szélesség, Magasság: a mezőkbe kérjük, írja be a nyílászáró befoglaló szélességi és magassági méreteit mm-ben. Amennyiben nem biztos benne, hogy kell megadni vagy hogy kell lemérni ezeket, kérjük keresse munkatársunkat a kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek egyikén, vagy olvassa át a GY.I.K menüpontban található leírásunkat.

  o Ablak/Ajtó/Erkélyajtó: a legördülő menüből kérjük válassza ki a megfelelő típust

o Darabszám: a mezőbe kérjük írja be, hogy az adott típusú nyílászáróból hány db-ra kér árajánlatot o Működés (nyíló/bukó/nyíló-bukó/toló-bukó/fix) : kérjük válassza ki a megfelelő működési módot. Ajánlatkérésnél a nyitásirány (jobbos/balos) nem befolyásolja az árat. Megrendelés esetén munkatársunk helyszíni felmérés keretében részletesen végigegyezteti Önnek ezeket.

o Könyöklő, párkány: amennyiben nyílászárójához belső könyöklőt, vagy külső párkányt szeretne, kérjük válassza ki a megfelelő opciót.

o Árnyékolástechnika: amennyiben szúnyoghálót, vagy redőnyt szeretne, kérjük válassza ki a megfelelő lehetőséget.

 

Az űrlap kitöltésére egy példa:

 

Műanyag ablak, ajtó rendelés - segédlet

 

- Ha a fentiek kitöltését befejezte:

o és egy másik, más paraméterekkel rendelkező nyílászáróra is kér ajánlatot, kérjük válassza a „Következő termék” gombot.

o Ha minden olyan ablaknak és ajtónak megadta az adatait, amire ajánlatot szeretne kapni, kérjük válassza a „Árajánlatkérés elküldése” gombot.

 

A fentiek szerinti ajánlatkérését cégünk maximum 3 munkanapon belül kidolgozza és megküldi az Ön részére.

nyomtatás / print