hogy tisztán lássunk

HU    

Termékek - műanyag ajtó, ablak nyílászárók


Termékcsoportok:

 

Termék információk:

A nyílászáró az épület fontos esztétikai eleme, így meghatározza az épületről alkotott első benyomásainkat a külső és belső harmónia szempontjából. Az ablakoknak és ajtóknak esztétikusan kell illeszkedniük a külső és belső terekhez. Új és felújításra váró épületekhez egyaránt alkalmazhatóak, készülhetnek alakos, íves, színes, más-más hangulatot idéző formában is, az Ön igényei szerint.

A vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei igazoltan kiemelkedő minőséget képviseljenek, így az általunk forgalmazott nyílászáró családok minden tagja rendelkezik az ÉMI Rt. által kiadott minőségi tanúsítvánnyal.

Megrendelőink nem csupán kitűnő alapanyagokból álló terméket kapnak tőlünk. Minden ablakunk, ajtónk, magában rejti a Társaságunk által szavatolt megbízhatóságot, garanciát, és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink gondos munkáját.
A homlokzati nyílászárók gyártásához napjainkban felhasznált alapanyagok vezető helyén a PVC, az alumínium illetve a fa osztozik. A fából gyártott ablakok és ajtók kb. 25 éves élettartama alatt többszöri (legalább ötévenként) festést, kezelést igényel, és összességében nagyobb az energiaszükséglete. A PVC és alumínium nyílászárók is igényelnek rendszeres karbantartást (takarítás, működtető vasalat kenése, finom beállítások), de élettartamuk végén, kibontásuk és elavulásuk után újra feldolgozhatóak, míg a fa nyílászárókat a rajtuk lévő bevonattal el kell égetni. A PVC ablakok várható élettartama 50 év, és ezen ablakszerkezetek műszaki jellemzői tükrözik korunk tudományos és technikai szín-vonalát. Ez a biztosítéka a hosszú, funkciószerű használhatóságnak.
További információkért keresse munkatársunkat, vagy tekintse meg honlapunk információs menüpontját.

nyomtatás / print